Terms

Stimate Partener,Avand in vedere noile reglementari cu privire la protectia datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezinta baza legislatiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal si a protectiei acestor date, pentru statele membre UE si care sunt aplicabile incepand cu 25 mai 2018, dorim sa reconfirmam angajamentul nostru pentru transparent si legalitatea cu care operam datele personale ce ni le incredintezi.

Acest lucru inseamna ca, inainte sa-ti mai trimitem oferte, reduceri speciale si informari pentru a te tine la curent cu produsele, serviciile noastre si/sau campaniile pe care le organizam, trebuie sa avem acordul tau explicit.

In acest scop, apasand butonul de mai jos vei gasi elementele principale pe care consideram ca este util sa le cunosti pe aceasta tema, in calitate de "persoana vizata".

Informarea completa privind prelucrarea datelor cu caracter personalIn informare vei gasi raspunsuri la intrebarile:

1. Ce inseamna prelucrarea datelor?

2. Ce date cu caracter personal prelucram?

3. In ce scopuri prelucram datele personale?

4. Ce se intampla daca nu doresti ca datele cu caracter personal sa fie prelucrate?

5. Catre cine pot fi transmise datele cu caracter personal?

6. Se pot transmite datele in afara tarii?

7. Care sunt drepturile tale privind protectia datelor personale?

8. Cat timp sunt prelucrate datele personale de catre Mediafax Group?

Ramanand abonat la newsletter-ul nostru vei beneficia in continuare de oferte exclusiviste, reduceri speciale, informari importante despre business-ul nostrum, iar beneficiile nu se opresc aici!

Pentru orice cerere, solicitare de informare sau sesizare cu privire la exercitarea drepturilor tale, inclusiv in eventualitatea in care doresti sa iti retragi acordul cu privire la prelucrarea datelor in scop de marketing sau cu privire la interogarea bazei de date, poti sa ne contactezi folosind urmatoarele metode de comunicare:

Pentru dezabonare, puteti folosi oricand optiunea de dezabonare din cadrul fiecarui newsletter sau puteti transmite o solicitare de dezabonare pe adresa de email privacy@hdfilmenoi.com.

Mentionam ca informatiile prezentate mai sus vor fi permanent la dispozitia dvs., in format actualizat, pe website-ul hdfilmenoi.com.Echipa MEDIAFAX

Am inteles