Privacy & Policy

 • Conditii de Utilizare HDFILMENOI
 • HDFILMENOI ofera un serviciu de abonament personalizat care permite abonatilor sa acceseze filme si seriale („continut HDFILMENOI”) difuzate prin intermediul internetului pe anumite televizoare, computere sau alte dispozitive conectate la internet („dispozitive compatibile cu HDFILMENOI”).

 • Utilizarea serviciului nostru se supune prezentelor Conditii de Utilizare. Conform prezentelor Conditii de Utilizare, termenii „serviciul HDFILMENOI”, „serviciul nostru” sau „serviciul” se refera la serviciul personalizat asigurat de HDFILMENOI pentru descoperirea si vizionarea continutului HDFILMENOI, inclusiv toate caracteristicile, functionalitatile, recomandarile, recenziile, site-ul si interfetele utilizatorului, precum si Intregul continut si software asociate cu serviciul nostru.

 • Abonamentul 

 • 1.1. Abonamentul tau HDFILMENOI se va prelungi pana la reziliere. Pentru a folosi serviciul HDFILMENOI, ai nevoie de acces la internet, de un dispozitiv compatibil cu HDFILMENOI si trebuie sa ne furnizezi una sau mai multe Metode de Plata. „Metoda de Plata” Inseamna o metoda de plata actuala, valabila si acceptata, care poate fi actualizata ocazional si care poate include plata prin intermediul contului tau cu o terta parte. Daca nu anulezi abonamentul Inainte de data de facturare, ne autorizezi sa percepem tariful aferent abonamentului pentru perioada urmatoare de facturare prin Metoda de Plata selectata (vezi mai jos „Anulare”). 

 • 1.2. Putem oferi o serie de planuri de abonament, inclusiv planuri promotionale speciale sau abonamente oferite de terte parti Impreuna cu furnizarea propriilor produse si servicii. Unele planuri de abonament pot avea conditii si limitari diferite, acestea fiind dezvaluite In momentul Inregistrarii sau prin intermediul altor mesaje care Iti sunt adresate. Poti gasi detalii specifice legate de abonamentul tau HDFILMENOI accesand site-ul nostru si dand clic pe linkul „Cont” disponibil In partea superioara a paginilor site-ului HDFILMENOI, sub numele profilului tau.
 • Perioadele de Testare Gratuita 

 • 2.1. Abonamentul tau HDFILMENOI poate Incepe cu o perioada de testare gratuita. Perioada de testare gratuita a abonamentului tau va fi specificata In timpul procesului de Inregistrare si are scopul de a permite noilor abonati si anumitor fosti abonati sa testeze serviciul. 

 • 2.2. Eligibilitatea pentru perioada de testare gratuita ramane la latitudinea exclusiva a companiei HDFILMENOI si eligibilitatea sau durata perioadei de testare poate fi limitata pentru a preveni folosirea abuziva a acesteia. Ne rezervam dreptul de a revoca perioada de testare gratuita si de a-ti suspenda contul In cazul In care stabilim ca nu esti eligibil. Membrii aceleiasi locuinte cu abonament HDFILMENOI existent sau recent nu sunt eligibili. Este posibil sa folosim informatii precum referinta (ID-ul) dispozitivului, Metoda de Plata sau adresa de e-mail aferenta unui cont, folosite pentru un abonament HDFILMENOI existent sau recent, In vederea determinarii eligibilitatii. Se pot aplica restrictii pentru combinatii cu alte oferte. 

 • 2.3. La finalul perioadei de testare gratuita vom percepe tariful aferent abonamentului pentru perioada urmatoare de facturare prin Metoda de Plata selectata, cu exceptia situatiei In care anulezi abonamentul Inainte de expirarea perioadei de testare gratuita. Pentru a vedea tariful abonamentului si data expirarii perioadei de testare gratuita, acceseaza site-ul nostru si da clic pe linkul „Date de facturare” din „Cont”.
 • Facturare si Anulare 

 • 3.1. Perioada de Facturare. Tariful aferent abonamentului pentru serviciul HDFILMENOI va fi perceput prin Metoda de Plata la data de facturare precizata In pagina „Cont”. Durata perioadei de facturare depinde de tipul de abonament pe care Il alegi atunci cand te Inregistrezi. In anumite situatii, ziua de plata se poate schimba, spre exemplu daca Metoda de Plata selectata nu a fost procesata cu succes sau daca abonamentul platit nu are zi corespunzatoare celei In care termenul a Inceput sa curga. Acceseaza site-ul nostru si da clic pe linkul „Date de facturare” de la pagina „Cont” pentru a vedea urmatoarea zi de plata. 

 • 3.2. Metode de Plata. Pentru a folosi serviciul HDFILMENOI, trebuie sa furnizezi una sau mai multe Metode de Plata. Ne autorizezi sa percepem tariful conform oricarei metode de plata asociate contului tau In cazul In care Metoda ta principala de Plata este refuzata sau nu mai este disponibila pentru plata tarifului aferent abonamentului. Esti responsabil pentru orice sume datorate. Daca o plata nu este procesata cu succes, spre exemplu din cauza expirarii, a fondurilor insuficiente sau din alte motive si daca nu anulezi contul, este posibil sa-ti suspendam accesul la serviciul nostru pana la perceperea tarifului conform Metodei de Plata valide. Pentru unele Metode de Plata, emitentul Iti poate percepe anumite comisioane, spre exemplu comisioane de tranzactie valutara sau alte comisioane aferente procesarii Metodei tale de Plata. Taxele locale pot varia In functie de Metoda de Plata folosita. Pentru detalii va trebui sa contactezi furnizorul Metodei tale de Plata. 

 • 3.3. Actualizarea Metodelor de Plata. Poti actualiza Metodele tale de Plata accesand pagina „Cont”. De asemenea, putem actualiza Metodele tale de Plata utilizand informatiile puse la dispozitie de furnizorii de servicii de plata. In urma oricarei actualizari, ne autorizezi sa continuam perceperea tarifului conform Metodei (Metodelor) de Plata aplicabile. 

 • 3.4. Anulare. Poti anula abonamentul tau HDFILMENOI oricand si vei continua sa ai acces la serviciul HDFILMENOI pana la finalul perioadei tale de facturare. Platile nu sunt rambursabile si nu oferim rambursari sau credite pentru perioadele de abonament Incepute sau pentru continutul HDFILMENOI nevizionat. Pentru a anula abonamentul, acceseaza pagina „Cont” si urmeaza instructiunile de anulare. Daca Iti anulezi abonamentul, contul tau se va Inchide automat la finalul perioadei curente de facturare. Pentru a afla cand ti se Inchide contul, acceseaza sectiunea „Date de facturare” de la pagina „Cont”. Daca te-ai Inregistrat pe HDFILMENOI folosind contul cu o terta parte ca Metoda de Plata si vrei sa-ti anulezi abonamentul HDFILMENOI, este posibil sa trebuiasca sa faci acest lucru prin respectiva terta parte, spre exemplu prin accesarea contului tau Impreuna cu respectiva terta parte si dezactivand optiunea de reInnoire automata sau dezabonandu-te de la serviciul HDFILMENOI prin respectiva terta parte. De asemenea, poti gasi informatii privind facturarea abonamentului tau HDFILMENOI accesand contul tau Impreuna cu terta parte aferenta. 

 • 3.5. Schimbari aduse Tarifelor si Planurilor de Abonament. Este posibil ca planurile de abonament si tariful serviciului nostru sa se modifice ocazional; cu toate acestea, orice schimbari tarifare sau modificari ale planurilor tale de abonament se vor aplica perioadelor ulterioare de facturare dupa ce ai fost notificat cu privire la acestea.
 • Serviciul HDFILMENOI 

 • 4.1. Pentru a deveni abonat al serviciului HDFILMENOI trebuie sa ai 18 ani sau sa fi Implinit varsta majoratului In provincia, teritoriul sau tara ta. Minorii pot utiliza serviciul doar sub supravegherea unui adult. 

 • 4.2. Serviciul HDFILMENOI si orice continut vizualizat prin intermediul serviciului sunt pentru uz personal si necomercial, acestea neputand fi distribuite altor persoane din afara locuintei tale. In timpul abonamentului tau HDFILMENOI, Iti acordam dreptul limitat, neexclusiv si netransferabil de a accesa serviciul HDFILMENOI si a viziona continutul HDFILMENOI. Cu exceptia celor mai sus mentionate, nu ti se va transfera niciun drept, titlu sau beneficiu. Esti de acord sa nu folosesti serviciul pentru spectacole publice. 

 • 4.3. Poti vizualiza continutul HDFILMENOI In primul rand In tara In care ti-ai creat contul si numai In locatiile geografice In care oferim serviciul nostru si In care acest continut este licentiat. Continutul disponibil pentru vizionare variaza In functie de locatia geografica si se va schimba ocazional. Numarul de dispozitive pe care poti viziona simultan depinde de planul de abonament pe care l-ai ales si este specificat la pagina „Cont”. 

 • 4.4. Serviciul HDFILMENOI si colectia de titluri sunt actualizate periodic. In plus, testam permanent diverse aspecte ale serviciului nostru, inclusiv site-ul nostru, interfetele utilizatorului, functionalitatile promotionale si disponibilitatea continutului HDFILMENOI. Poti dezactiva oricand optiunea de participare la teste accesand pagina „Cont” si schimband setarile sectiunii „Participare la teste”. 

 • 4.5. O parte din continutul HDFILMENOI este disponibil pentru descarcare temporara si vizionare offline pe anumite dispozitive compatibile („Titluri Offline”). Se aplica restrictii, inclusiv pentru numarul de Titluri Offline per cont, numarul maxim de dispozitive care pot contine Titluri Offline, perioada In care trebuie sa Incepi vizualizarea Titlurilor Offline si cat timp vor fi acestea accesibile. Este posibil ca anumite Titluri Offline sa nu fie redabile In anumite tari si daca intri online Intr-o tara In care acel Titlu Offline nu poate fi difuzat, atunci acel Titlu Offline nu va fi redabil atat timp cat esti In tara respectiva. 

 • 4.6. Esti de acord sa nu arhivezi, sa nu reproduci, sa nu distribui, sa nu modifici, sa nu afisezi, sa nu prezinti, sa nu publici, sa nu licentiezi, sa nu creezi opere derivate, sa nu oferi spre vanzare sau sa nu folosesti (cu exceptia autorizarii explicite din prezentele Conditii de Utilizare) continutul si informatiile continute sau obtinute de la sau prin serviciul HDFILMENOI. Esti de asemenea de acord: sa nu eviti, sa nu Inlaturi, sa nu modifici, sa nu dezactivezi, sa nu degradezi sau sa nu Impiedici oricare dintre protectiile continutului serviciului HDFILMENOI; sa nu utilizezi niciun dispozitiv automat, robot de cautare, extractor de date sau alte metode automate de accesare a serviciului HDFILMENOI; sa nu decompilezi, sa nu reconstitui sau sa nu dezasamblezi niciun software sau alte produse sau procese accesibile prin serviciul HDFILMENOI; sa nu introduci niciun cod sau produs si sa nu manipulezi In niciun fel continutul serviciului HDFILMENOI; sa nu utilizezi nicio metoda de extragere sau colectare a datelor. In plus, esti de acord sa nu Incarci, sa nu postezi, sa nu trimiti pe e-mail sau sa nu transmiti sau trimiti In alt mod orice materiale destinate Intreruperii, distrugerii sau restrictionarii functionalitatii vreunui software, hardware sau echipament de telecomunicatii asociat cu serviciul HDFILMENOI, inclusiv virusuri de software sau orice alte coduri, fisiere sau programe computerizate. Este posibil sa-ti reziliem sau restrictionam utilizarea serviciului nostru In cazul In care Incalci aceste Conditii de Utilizare sau daca esti implicat In folosirea ilegala sau frauduloasa a serviciului. 

 • 4.7. Calitatea afisarii continutului HDFILMENOI poate varia de la un dispozitiv la altul si poate fi afectata de mai multi factori precum locatia, latimea benzii disponibile si/sau viteza conexiunii tale la internet. Disponibilitatea HD, Ultra HD si HDR depinde de serviciul tau de internet si de capacitatea dispozitivului tau. O parte din continut nu este disponibil In toate formatele, precum HD, Ultra HD si HDR, si nu toate planurile de abonament permit primirea continutului In toate formatele. Setarile implicite de redare pe retelele mobile exclud continutul In format HD, Ultra HD si HDR. Viteza minima de conexiune pentru calitate SD este 0,5 Mbps. Cu toate acestea, pentru a te bucura de o calitate video Imbunatatita, Iti recomandam o viteza mai mare. Pentru a te bucura de continut HD (adica rezolutie de 720p sau mai buna) se recomanda o viteza minima de descarcare de 5,0 Mbps per flux de difuzare. Pentru a te bucura de continut Ultra HD (adica rezolutie de 1080p sau mai buna) si HDR se recomanda o viteza minima de descarcare de 25,0 Mbps per flux de difuzare. Esti responsabil pentru toate taxele de acces la internet. Pentru a afla detalii despre taxele aplicate traficului de date mobile, contacteaza-ti furnizorul de servicii de internet. Durata necesara Inceperii vizualizarii continutului HDFILMENOI depinde de mai multi factori, inclusiv locatia ta, latimea disponibila a benzii la momentul respectiv, continutul pe care l-ai selectat si configuratia dispozitivului tau compatibil cu HDFILMENOI. 

 • 4.8. Software-ul HDFILMENOI este dezvoltat de catre sau pentru HDFILMENOI si este proiectat pentru a permite vizualizarea continutului HDFILMENOI pe dispozitive compatibile cu acesta. Acest software poate varia In functie de dispozitiv si de mediu, iar functionalitatile si optiunile pot de asemenea varia de la un dispozitiv la altul. Iei cunostinta de faptul ca folosirea serviciului poate necesita software tert care se supune unor licente terte. Esti de acord cu faptul ca este posibil sa primesti automat versiuni actualizate de software HDFILMENOI si software tert conex.
 • Parole si Acces la Cont Abonatul care a creat contul HDFILMENOI si caruia i se percepe Metoda de Plata („Titularul Contului”) are acces la si controleaza contul HDFILMENOI si dispozitivele compatibile cu HDFILMENOI care sunt folosite pentru accesarea serviciului nostru, fiind de asemenea responsabil de orice activitate din contul HDFILMENOI respectiv. Pentru a mentine controlul asupra contului si a preveni accesarea acestuia de catre altcineva (inclusiv a informatiilor despre istoricul vizualizarilor din cont), Titularul Contului trebuie sa mentina sub control dispozitivele compatibile cu HDFILMENOI folosite pentru accesarea serviciului si nu trebuie sa divulge nimanui parola sau detaliile Metodei de Plata aferente contului. Esti responsabil pentru actualizarea si acuratetea informatiilor pe care ni le oferi cu privire la contul tau. Putem sa-ti reziliem contul sau sa ti-l suspendam pentru a te proteja atat pe tine, cat si pe HDFILMENOI sau pe partenerii nostri contra furtului de identitate sau activitatilor frauduloase.
 • Diverse 

 • 6.1. Legislatia Aplicabila. Prezentele Conditii de Utilizare vor fi guvernate de si interpretate In concordanta cu legislatia din tarile de Jos. Prezentele conditii nu vor restrictiona drepturile de protectie a consumatorului la care esti Indreptatit conform legilor obligatorii din tara ta de domiciliu. 

 • 6.2. Materiale Nesolicitate. HDFILMENOI nu accepta materiale nesolicitate sau idei pentru continutul HDFILMENOI si nu este responsabil pentru similaritatile dintre continutul sau programele sale de pe orice suporturi media si materialele sau ideile transmise catre HDFILMENOI. 

 • 6.3. Departamentul de Asistenta pentru Clienti. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre serviciul nostru si functionalitatile acestuia sau daca ai nevoie de asistenta cu privire la contul tau, acceseaza serviciul de Asistenta HDFILMENOI de pe site-ul nostru. In anumite cazuri, Serviciul de relatii cu clientii te poate ajuta mai bine prin folosirea unui instrument de asistenta prin acces de la distanta, prin care avem acces complet la computerul tau. Daca nu doresti sa ne oferi acest acces, trebuie sa nu consimti la asistenta prin instrumentul de acces de la distanta si Iti vom oferi asistenta prin alte mijloace. 

 • 6.4. Mentinerea Validitatii. Daca oricare dintre prevederile prezentelor Conditii de Utilizare este declarata nula, ilegala sau neaplicabila, validitatea, legalitatea si aplicabilitatea celorlalte prevederi raman pe deplin In vigoare. 

 • 6.5. Schimbari aduse Conditiilor de Utilizare. Este posibil ca HDFILMENOI sa modifice ocazional prezentele Conditii de Utilizare. Te vom notifica cu minim 30 de zile Inainte de intrarea In vigoare a modificarilor. 

 • 6.6. Comunicare Electronica. Iti vom trimite informatii legate de contul tau (spre exemplu autorizatii de plata, facturi, schimbarea parolei sau a Metodei de Plata, mesaje de confirmare, notificari) doar In format electronic, spre exemplu pe e-mail la adresa oferita de tine la Inregistrare.
 • Ultima actualizare: 24 aprilie 2019